Lezingen en Masterclasses

Regelmatig en met veel plezier verzorg ik lezingen, masterclasses en interactieve colleges over contextueel leiderschap, de besturing van moderne netwerkorganisaties en de leiderschapskwaliteiten voor de toekomst. 

Tevens werk ik samen met de Speakers Academy en met academies en opleidingsinstituten als AOG School of Management, Comenius Leergangen, TIAS  Business School en diverse universiteiten. 

Voor informatie of boekingen kunt u telefonisch contact opnemen via 0653247182 of per mail:  fpeters@galangroep.nl . 

Contextueel leiderschap

De samenleving verandert snel en organisaties veranderen mee. Dynamiek en heftige ontwikkelingen in markten en producten betekenen snelle groei of forse transities voor bedrijven en instellingen. De onvoorspelbaarheid en het verandertempo nemen toe.

Lees meer

Contextueel organiseren

Hoe realiseer je de transitie van een klassieke, instrumentele of bureaucratische organisatie naar een eigentijds, flexibel en adaptief acterend systeem? Een systeem dat effectief kan inspelen en meebewegen met de wereld om zich heen, maar ook de noodzakelijke stabiliteit weet te realiseren?

Lees meer
Meer nieuws
  • Biografie

    Biografie

    Als organisatiepsycholoog en bestuursadviseur ben ik actief in heel uiteenlopende organisaties. Ik ken de private en de publieke wereld, van bureaucratische molochs tot wilde pioniersbedrijven, van snelle...

    Lees meer
Freek Peters

"Veel gelouterde bestuurders grijpen mis op de nieuwe werkelijkheid, met blunders en maatschappelijke schandalen als gevolg"

Freek Peters

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.